Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев беше крайно разочарован

...
Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев беше крайно разочарован
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Много съм разочарован, извинявам се на феновете

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев беше извънредно отчаян след в среща от третия кръг на първа лига.

61-годишният ментор разкритикува остро своите футболисти за държанието им на терена и се извини на почитателите за видяната продукция от столичните " железничари ".

" Можехме и да се затворим с 10 индивида, само че отново щяхме да паднем. Това не е футбол. Аз желая да играем, а не да разчитаме на случайност и да излъжем някой тим. Трудно е и нямаме огромни финансови благоприятни условия, само че последователно ще намерим верните играчи ", съобщи Стоев.

" Днес не излязохме уверени, а с уплах. Искахме топката, само че грешахме бързо. Не видях една линия, в която някой да се опита нещо да направи. Разочарован съм доста и се оправдавам на почитателите на Локомотив. Това, което видяха, е засегнатост за клуба. Да, Левски е по-добрият тим, само че трябваше да загубим с игра. Трябваше да се опитаме да играем футбол. Изключително отчаян съм. Не умеем да играем с топката и не можем да направляваме мача. Бързо губим владеене и убеденост. При няколко сбъркани паса футболистите започваха да се крият ", добави той.

Клубната легенда на Локомотив София показа още, че след сходни провали си личи характера на всеки, насочвайки вниманието към идващия дуел на своя отбор.

" Няма по какъв начин да няма някакъв труд, само че не можем да променим към този момент резултата. Трябва да мислим за идващия мач. След такива тежки загуби се вижда характерът на всеки субект и доколко може да преодолее случилото се ", приключи Стойчо Стоев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР