Старши треньорът на Локомотив (София) даде пресконференция преди полуфиналния реванш

...
Старши треньорът на Локомотив (София) даде пресконференция преди полуфиналния реванш
Коментари Харесай

Генчев: Вярваме, че можем да победим в Бистрица! Иван Василев е категоричен - тръгва си

Старши треньорът на Локомотив (София) даде конференция преди полуфиналния реванш за Sesame Купа на България против ФК ЦСКА 1948 в сряда. " Железничарите " изгубиха първата среща с 2:3, само че наставникът на " червено-черните " остава оптимист, че неговият тим може да се класира за край. Генчев разяснява и най-актуалната тематика към клуба - отдръпването на притежателя Иван Василев.

" Надявам се на следващия ден да създадем добър мач. Това, че сме изгубили с 2:3 домакинската среща, дава преимущество на съперника, само че въпреки това правилото че няма гол на непознат терен ненапълно ни облагодетелства, тъй като и минимална победа може да вкара мача в продължения. Нищо не е изгубено. Говорих с футболистите, те имат вяра, че можем да реализираме победа.

Ще създадем всичко допустимо да зарадваме нашия притежател и почитатели с добра игра и победа и да видят тима на край. Имаме известни проблеми, през днешния ден е последната подготовка и след нея ще разберем какъв ще бъде съставът. Надявам се контузените футболисти да са в оптимално положително положение. В подобен дуел е значимо да се употребява цялостният капацитет на тима.

Неприятно е, когато притежателят желае да напусне клуба. Всички знаем какво е направил Иван Василев за Локомотив (София) - от окръжните групи до едно доста добре показване в Първа лига. Неприятно е за футболистите.

Хубавото е, че той персонално съобщи пред управлението, че всичко, което е поето като ангажимент към футболистите, ще бъде изпълнено, с цел да има някакво успокоение. Вижда се това напрежение. Играчите непрекъснато питат какво се случва. Не е приятна ситуацията. Най-малко сме очаквали след този сезон да се случи нещо сходно. В диалог с него той ми съобщи, че ще е безапелационен и ще се отдръпна ", съобщи Генчев.

 Генчев: Тръгвам си от Локо след Иван Василев
Генчев: Тръгвам си от Локо след Иван Василев

Напрежението е огромно, споделя треньорът на " железничарите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР