Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира равенството срещу

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира равенството срещу
Коментари Харесай

Томаш хвали феновете на Локо Пловдив след дербито

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш разяснява равенството против Ботев в дербито от първия кръг на efbet Лига. 

„ Всеки се надява да победи, както и ние. Мога да разделя мача на две- много положително първо полувреме, не ни стигна самочувствие да вкараме гол. През второто полувреме нарушихме структурата, допуснахме контраатаки, елементарно губехме топката. Хубаво е, че успяхме да изравним “, стартира Томаш.

„ Искахме да победим, с цел да зарадваме публиката. Това, което направиха почитателите в тези горещини е „ уау “. Мисля, че сме на верния път. Ако търсим оправдания, постоянно можем да намерим – времето, психологическия миг, че изоставаме. Футболистите демонстрираха темперамент, Липсва ни просто голът “, продължи той.

„ Това, което видях през първото полувреме, ме обнадеждава, че момчетата се стараят да вършат това, което желая. Много е значимо това дерби за града. Футболистите, които в този момент привлякохме, съм им обяснявал каква обич е Локомотив “, показа още наставникът на „ смърфовете “.

„ През първото полувреме допуснахме гол от нищото, имахме 4-5 обстановки, които можехме да развием по-добре. Ботев е изменен, нищо общо от предходната година. Продължавам да държа на мнението си, че от през днешния ден за на следващия ден няма по какъв начин да се случат някои неща, би трябвало да се стиковаме, има неща, които не зависят от мен “, приключи Александър Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР