Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш изрази задоволство от

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш изрази задоволство от
Коментари Харесай

Томаш: Доволен съм от старанието на футболистите, но имаме още върху какво да работим

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш изрази удовлетворение от работата на своите футболисти по време на зимната подготовка на отбора. Наставникът приказва след последната контрола на своя отбор по време на подготвителния интервал, в която " черно-белите " надиграха Марица (Пловдив) с 2:1 като хазаин.
 Локомотив (Пловдив) загря за формалните мачове с поврат против Марица Локомотив (Пловдив) загря за формалните мачове с поврат против Марица
" Мисля, че момчетата се стараят да вършат това, което изисквам от тях. Проблемът е, че чувствам, че стартират да губят убеденост, тъй като сътворяваме обстановки, а при първия пас, който сбъркаме, неприятелски играч излиза самичък против вратаря. По време на подготовката си приказваме, че само Динамо (Тбилиси) ни надигра чисто футболно. Във всички други инспекции ние притежаваме топката, опитваме се да градим играта, съперникът играе затворено и ни побеждава ", стартира Томаш.
17  Локомотив (Пловдив) - Марица (Пловдив)
" Губим топката на 70 метра от нашата врата, а позволяваме положения. Това значи, че реакцията ни е мудна. Въпреки това, не мога да не съм удовлетворен от футболистите, стараят се и се пробват. Вижда се, че имаме върху какво да работим. Днес бе последният ни ден от подготовката. За 27 дни изиграхме 7 контроли и се вижда, че самите футболисти имат потребност от отмора ", добави старши треньорът на Локомотив.
 Вижте краткотрайния бранш за посетители на Вижте краткотрайния бранш за посетители на " Лаута " (видео)
Томаш разкри, че спряганият за трансфер в Русия Пиер Зебли за момента остава част от отбора.

" Пиер Зебли е футболист на Локомотив и остава в тима. На новите футболисти ще им би трябвало време да се приспособяват. Нормално е, когато от един пъзел излезе едно парче, да не може толкоз бързо да намерим друго, което да пасне. Няма да се оправдаваме. Още не съм изчистил изцяло стартовия състав, само че се надявам до идната седмица да имам изясненост ", приключи Александър Томаш.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР