Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе разочарован след

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе разочарован след
Коментари Харесай

Александър Томаш: Tози мач ни е по-добър от гостуването в Кърджали

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе отчаян след провалянето на своя отбор с 1:2 при семейството на Хебър Пазарджик.

" Резултатът е противен. Като игра направихме това, което искахме. Отбелязахме гол, създадохме и обстановки. Не успяхме обаче да отбележим втори гол и да затворим мача. През втората част положихме старания. Мисля, че Хебър цялостен мач нямат обстановка пред нашата врата, само че вкараха два гола ", съобщи след срещата Томаш.

" Локомотив постоянно ще го има, с помощта на публиката. Любослав Пенев е доста добър треньор и рядко трансформира стила си на игра. Щом през днешния ден си разреши да го направи, значи, че той почита стила на Локомотив. Като игра - този мач ни е по-добър от гостуването в Кърджали, само че резултатът е отрицателен. Много пъти съм казвал обаче, че резултатът не е фактор. Фактор е работата. Днес с една победа щяхме да бъдем едно място нагоре в класирането ", сподели още наставникът на " черно-белите ".

Той отговори и на въпрос дали има развиване към договарянията за негов нов контракт с клуба.

" Беше ми упоменато веднъж. Сега ще пусна тима в отмора, ще се чуя със притежателя и тогава ще ви кажа. Имам контракт до лятото. В момента, в който подписах, до момента в който ми свърши договорът, ще работя със сърце и душа и ще давам най-хубавото от себе си ", добави Александър Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР