Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че една от

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че една от
Коментари Харесай

Филип Кръстев остава в Левски и през новия сезон, сините завършват селекцията с бразилец

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че една от звездите на отбора Филип Кръстев ще остане за още една година чартърен на стадион „ Георги Аспарухов “.

Стоилов направи това по време на конференцията си след изтегления жребии в Лигата на конференциите. . Първата среща на 21 юли е в София, а реваншът е на 28 юли с Солун.

„ Филип Кръстев ще остане при нас за още една година, нощес разговарях с изпълнителния шеф Ивайло Ивков. Всичко е конкретизирано, остана единствено да си заменяем контракта с Люмел “, сбит бе Стоилов.

Наставникът на Левски разкри, че тимът ще се укрепи с крило от Бразилия, като прехвърлянето на футболистът се чака да бъде разгласен до часове. Той идва на „ Герена “ като свободен трансфер.

„ Надявам се до крана деня или най-късно до на следващия ден да приключим договорката към новия футболист, който имаме предпочитание да притеглим. Има сделка сред нас и играча, той мина медицински прегледи към този момент. Останаха дребни елементи сред двата клуба, които би трябвало да бъдат конкретизирани. Той ще се причисли към тима със свободен трансфер. Ако успеем да изпълним прехвърлянето, с това ще завърши лятната ни селекцията “, съобщи Станимир Стоилов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР