Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта
Коментари Харесай

Стоилов разкри състоянието на Попето и заяви: Трябва да се подобрим в защита

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от играта на неговия отбор в офанзива, само че не от тази в отбрана след успеха с 3:1 над северномакедонския Академия Пандев в третата си инспекция по време на предсезонната подготовка. По този метод „ сините “ подвигнаха трофея в чест на Георги Соколов.

Мъри даде детайлности за травмата на Ивелин Попов и обстановката с оставането на Филип Кръстев.

„ Имаше и положителни неща и такива, които да подобряваме. Трябва да подобрим динамичността на игра ни. В поседите контроли играта ни в отбрана не е на равнище. В офанзива вършим много положителни неща, сътворяваме обстановки, вкарахме красиви голове. Организацията в отбрана обаче би трябвало много да се усъвършенства. На този стадий е надалеч, уповавам се мотивацията и настроението в играчите да се промени. Като че ли през първото имахме по-интересни моменти пред вратата. Имаше положителни неща в офанзива, направихме доста смени, които разстроиха организацията. Пак споделям - в отбрана би трябвало доста да работим.

„ Има мускулни проблеми, понеделник ще стане ясно каква е травмата. Нормални неща. Период, в който би трябвало деликатно да се действа. Повече тренировки му дадохме, с цел да се върне бързо към най-хубавата си спортна форма “.

„ Добре е, че печелим алегорични титли. Решихме преди старта на всяко състезание да има Купа на наши футболисти и треньори, които са умряли, за жалост. Ако върнем организацията в отбрана, ще имаме добър тим “.

Стоилов показа, че съвсем несъмнено развръзката с оставането на Филип Кръстев е към своя край:

„ Мисля, че ще остане при нас и през идващия сезон. Не съм разговарял с Ивков в последните два дни, тъй че не мога да кажа сигурно “, бяха думите на наставника на Левски след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР