Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата на своя

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата на своя
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Предстои ни труден реванш в София

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява успеха на своя отбор над Хамрун Спартанс в първия мач от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

, като единственото попадение в срещата осъществя Филип Кръстев в добавеното време на мача. Самият Кръстев пропусна да открие резултата в началните минути, когато пропусна дузпа.

Въпреки успеха, Стоилов е на мнение, че реваншът в София на 11 август, ще бъде сложен, само че експертът счита, че Левски би трябвало да изиграе срещата по още по-добър метод.

„ Имахме 4-5 обстановки да вкарахме гол – не можахме. Завършващият удар и завършващото подавана са остарели наши проблеми. Да, допуснахме една рискова офанзива на съперника, само че в европейски мачове това предимство е позитивно. Предстои ни сложен реванш в София, който би трябвало да изиграем по още по-добър метод “, стартира наставникът на столичани.

Мъри е безапелационен, че „ сините “ нямат право да подценят нито един мач и съобщи, че желае от възпитаниците си да играят гордо, мъдро и тактически дисциплинирано против Хамрун на реванша на „ Герена “, пред личната си аудитория.

„ И с този гол си е победа. С огледа на ситуациите, които изпуснахме, бе значимо да отбележим гол. Успяхме да го осъществяваме в последната секунда. Сега не би трябвало да съжаляваме за изпуснатите голови положения, а да мислим за възобновяване, тъй като имаме мач за шампионата. Левски не може да подценява който и да е мач, а да бъде интелигентен, тактически порядъчен и горделив, изключително пред лична аудитория. Когато си победил, семейството може да ти изиграе неприятна смешка “, добави той.

Стоилов призна, че отборът му няма да бъде доста пресен в реванша против „ спартанците “, само че разкри, че казусът с европейските мачове е прочувствен, а не физически.

„ Самият аз споделих, че с Хамрун сме почти на едно равнище и който играе по-добре тактически, той ще завоюва. В реванша Левски отново ще играе футбол. Няма да бъдем кой знае какъв брой свежи в шампионата, само че не се окайвам. Проблемът след европейските мачове е прочувствен, а не физически “, приключи Станимир Стоилов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР