Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите преди

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите преди
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Не искат футболист на Левски дори и за 1 евро

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред репортерите преди заминаването на тима на предварителен лагер в Турция.

" Засега всичко е наред, изчакваме да излезе единствено PCR теста на Цунами, с цел да забележим дали ще пътува с нас, всички други са на линия, чакам да свършим една добра работа. Нямам огромни терзания, имаме разполагаем брой футболисти, клубът обезпечи съвършени условия да се готвим, задължени сме да ги използваме и да играем по-добре от предходната година ", стартира Мъри.

" Нямам усещания още от Уелтън, през вчерашния ден беше една разходка по терена. Медицинските проучвания от клиниката към момента не са подготвени, само че съм удовлетворен от кондиционната положение на играчите, въз основата на нашите проби, които направихме. Изненадан съм единствено от Бари, само че ще го глобим и ще го върнем, където би трябвало.
 Снимка 559100
Източник:

Съобразяваме се напълно с финансовите условия, сериозна е обстановката, както знаете. При опция, естествено ще се подсилим. Големи старания се хвърлят от клуба, с цел да покрием всичко, което е належащо - с цел да създадем входящи прехвърляния, би трябвало да създадем изходящи, само че към този момент няма оферта и за 1 евро.

Можем са играем и с юношите, в случай че би трябвало да се избавя Левски. Имаме опитни футболисти, които би трябвало да вдигнат равнището си и да вдигнат и тима. Ивелин Попов знае, въпреки че не сме говорили, че в Левски не може да се играе за пари сега. Нашите цели малко ги завишихме, футболистите са задължени да скачат високо, не мога да им слага за цел да не изпаднем ", приключи Станимир Стоилов.
 Стоилов: Търсим решение на финансовите си проблеми, Ивелин Попов е добре пристигнал в Левски
Стоилов: Търсим решение на финансовите си проблеми, Ивелин Попов е добре пристигнал в Левски

" Трябва да съхраним построеното и всеки ден да надграждаме "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР