Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите относно

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите относно
Коментари Харесай

Мъри се застъпи за Ивков и обяви: Наближава времето да кажа всичко!

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов приказва пред медиите по отношение на утрешното дерби с Лудогорец от efbet Лига. Специалистът нямаше по какъв начин да не вземе отношение и проблемите с клуб, отвън спортно-техническата част, което очевидно го ядоса. Ето какво сподели Мъри:

" Като група и гъстота нямаме осъдени и като се изключи Асен Митков, няма други, които да имат някакви съществени контузии. При всички положения новото попълнение ще вземе присъединяване в мача. Сега е комфортен миг след неудачния старт и извиненията, които аз открих, в този момент ще имаме добър терен, отличен съперник и добра опция играчите да покажат опциите си. Очаквам Лудогорец да е в по-добър темп, защото изиграха два положителни мача с Андерлехт. Сега е моментът да покажем една хубава борба и идеална опция да излезем отрицателната серия. Сега към този момент е време да покажем на добър терен по-добра игра. Нивото, което игра Лудогорец не можем да го ценим. Андерлехт е доста високо равнище. Говорим за някакви неточности в дуел на доста високо равнище. Да търсим проблеми в Лудогорец не е моментът, а в опция за нас да покажем положителното си лице. Несериозно е да корим Лудогорец за неточности за равнището на което играят. За мен ще е извънредно значимо да покажат, че имат предпочитание и динамичност да се борят за Левски. в този момент към този момент терените не могат да са опрощение. Много по-трудно е да се получи в този момент, тъй като в предходните мачове равнището не е бил това на Лудогорец. Сега ще им трябват доста повече старания.
 Добри вести за Левски преди гостуването на Хебър
Добри вести за Левски преди гостуването на Хебър

Пазарджиклии изгубиха двама съществени играчи

Моето мнение съм го споделил от много време. Левски би трябвало да се ръководи от кабинета на изпълнителния шеф и от треньора откакто се мине тунела на стадиона. Аз не тичам от моите си решения. След като изпълнителния шеф е споделил нещо, значи е по този начин. Ако някой може да ме убеди, че има нещо по-добро от моето мнение за Левски, постоянно съм подготвен да спорим. Аз и изпълнителният шеф получаваме заплати, с цел да се борим за ползите на Левски. Аз също считам, че би трябвало да се разгласи сметка за помощ от последователите, тъй като единствено последователите единствени не изоставиха клуба. През годините бе изоставян от притежатели и други. Смятам, че с доста по-мащабна и акция може да се получат нещата. Първо би трябвало да се каже истината. Ако хора от клуба или други не го създадат, аз ще го направя, макар че не ми е работа. Трябва да се търси по-нататъшно решение след отхвърли на Юнайтед груп. Нека да обявим кой какво е направил и по-късно да решим. Наближава времето да разглася всичко.

Треньорът на вратарите изиска самичък да напусне по персонални аргументи, Митрев към момента няма нужните документи, тъй че и треньорите от школата ще оказват помощ. Латвийският футболист има положителни качества, само че има контракт с Пирин. Ако го привличаме, ще е вероятно от лятото. Всички се надявахме, че ще има нови вложители. Ако знаехме, че ще стане по този начин, щяхме да продаваме играчи несъмнено. Трябва да се мисли, по какъв начин да се изчистят уговорките към Национална агенция за приходите ", приключи Стоилов.
 Джавад Ел Джемили - Мr. Showtime идва, с цел да вдъхне нов живот на Левски
Джавад Ел Джемили - Мr. Showtime идва, с цел да вдъхне нов живот на Левски

Роден в Испания, обича Мароко, усеща се каталунец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР