Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Не съм лъгал! Имахме оферти за над 6 милиона, няма да присъствам на пресконференцията с Наско Сираков!

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди мача с Ботев (Враца), само че акцентът беше към проблемите в клуба. Мъри разяснява думите на Наско Сираков, че е неистина изказванието за предложения за над 6 милиона лв. за играчи на " сините ". Стоилов разгласи, че има документи, доказващи правотата на думите му и добави, че няма да участва на конференцията с Наско Сираков, оповестена за вторник.
 Кой крив, кой прав в Левски?
Кой крив, кой прав в Левски?

Някой не споделя истината

Припомняме, че през вчерашния ден притежателят на Левски сподели: " Въпреки че слушам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е класическа неистина. Такива суми не са идвали за наши играчи в клуба ".

Треньорът обаче има друга истина:

" Имахме оферти и предложения за играчи. Казах го към този момент. Това е моята истина за случаите. Имахме съществени оферти за играчи, над 2,5 милиона евро. Прецени се, че не би трябвало да се продават играчи. Чакаше се договорка с Юнайтед груп и го одобрявам това. Решението беше подбудено от чакането на сериозен вложител. Имаше оферти за към 6 милиона. Това е моята истина, която може да се удостовери с публични документи. Отказахме всички, аз не тичам от решението си. Не мога да неистина и в никакъв случай не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал поради. Във вторник най-вероятно няма да участвам на конференцията. На този стадий е значимо да запазим пътя, по който да вървим. Не мога да предсказвам какво ще се случи. Аз споделям моята истина, в случай че имате нещо, питайте Сираков. Най-лесно ми е да си почивам. 13 години стоях надалеч от Левски поради псевно притежатели. Хората, които работят и спонсорът успяхме да стигнем до тук. Ръка за ръка. Ако би трябвало със разногласия и кавги, само че да се спасим от отговорностите към Национална агенция за приходите. Слугувахме на избрани хора и ето резултатът. Ще вземам участие в спасението на Левски. На който би трябвало, съм си го споделил тъкмо и ясно. Имаме голям капацитет. Футболисти са доста млади и имат огромен капацитет. Този тим му би трябвало убеденост. Ако има напускащи играчи, би трябвало да има нови. Ако този тим се резервира, ще е в битката за купата. Трябва му време. Отпадането от Европа беше стичане на събитията, а не, че бяхме слаби.
 Снимка 609725
Източник:

Очаквам от Палмс бет да правят обещаното за заплащанията към Национална агенция за приходите, играчите, мен. Винаги съм сътворявам и футболен бизнес, най-много и откъм прехвърляния. Един клуб, който е на облага, какво можем да приказваме. Феновете са най-голямото благосъстояние, а ние сме тук, с цел да работим ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР