Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели пред клубната телевизия

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Трябва да поправим концентрацията в наказателното поле

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович показа пред клубната телевизия усещанията си от контролата против Олимпия Любляна, извоювана от неговия отбор с 1:0.

" Специално през първото полувреме имахме положителни положения. Малко успокоихме темпото по-късно. Имахме доста натоварени тренировки и в този момент влизаме сега, в който повече да залагаме на тактичност, а не толкоз на интензивни тренировки. Имахме хубави шансове за гол през днешния ден, само че би трябвало да изправим концентрацията в наказателното поле. Доволен съм от динамичността. Много бягане, доста експанзия, само че имаме много работа в тактически проект и се надявам малко да се поуспокоим. Да работим с глава, а не с физика ", показа Стоянович.

" Тежко е да разясня Луи Нганиони незабавно след мача. Има още тренировки има и още един мач. След това ще забележим. Има конкуренция и в отбрана, и при халфовете, би трябвало да намерим добра скица за всички. Като създадем смени да държим равнище.

Всички тимове в контролите са положителни. Трябва да създадем добър разбор и на следващия ден имаме две тренировки. Ще дам на някои късмет, които до момента не са имали късмет да се потвърдят ", добави експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР