Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира отсъствието на Пламен

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов коментира отсъствието на Пламен
Коментари Харесай

Костов: На Пламен е дадена почивка, знаете защо

Старши треньорът на Левски Николай Костов разяснява отсъствието на Пламен Андреев и Андриан Краев, които не играха против Черно море. Стражът на " сините " бе изваден от групата на отбора, а Краев остана на пейката. Оказва се, че полузащитникът се е разболял.

" Тези ротации, които направихме, защото отсъстваше Краев, който през вчерашния ден се разболя, може би до някаква степен са повлияли психически на някои играчи ", разкри Костов след успеха с 1:0.

След това наставникът на Левски приказва и за Пламен Андреев: " На Пламен му е дадена отмора и в идващия мач ще е с нас, вие знаете за какво ".

" Ние мъчно побеждаваме на нашия терен, дано да отчетем положителната игра на Черно море, изключително в отбрана. Те се показаха добре в предпазен проект и играха обичайно. Тези ротации, които направихме, защото отсъстваше Краев, който през вчерашния ден се разболя, може би до някаква степен са повлияли психически на някои играчи. Стана доста добър мач, след аления картон логиката на психиката се промени. От там се позволи някакво разпределяне или пренастройване. Контролирахме играта напълно, не дадохме доста шансове на Черно море. За нас беше значимо да победим. Тази значимост на трите точки повлия, имаше някаква раздразнителност в нашите играчи. Имаме прелестни играчи, прелестна аудитория. Липсваше Сектор Б, само че се надявам да станем все по-добри. Имаме млади играчи, които не са толкоз устойчиви в напрегнати моменти ", разяснява Костов след срещата.

" Ключовото беше, че нямахме централен нападател. Играхме с играчи по нашите условия за водене на играта. За да вкараме незабавно централен нападател, трябваше незабавно да изкараме някой от другите играчи. Рикардиньо влезе на полувремето, не съумя да се изяви ", сподели още той.

" Предварително може би се наля малко повече напрежение и по тази причина имаше такива неточности, изключително в първото полувреме ", добави треньорът.

След това Николай Костов бе запитан и за отсъствието на Пламен Андреев, който бе изваден от групата на " сините " преди мача с " моряците ".

" На Пламен му е дадена отмора и в идващия мач ще е с нас, вие знаете за какво "

" Виждате, че бразилските ни иргачи са приспособени към нашия шампионат. Дарлан също се приспособява добре, за нас е радостно, че имаме повече варианти ", приключи той.

 


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР