Старши треньорът на Левски Николай Костов даде интервю за клубната

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов даде интервю за клубната
Коментари Харесай

Николай Костов: От резултата не сме доволни, но играта беше много добра като за първа проверка

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде изявление за клубната телевизия след загубата от унгарския Вашаш с 2:3 в първата инспекция на " сините " по време на лагера им в Турция.

Българският експерт разкри, че е останал удовлетворен от представянето на своите футболисти като за първи мач, само че не и от крайния резултат в срещата.

" От резултата не сме удовлетворени, само че играта беше доста добра като за първа инспекция. Нямахме добър баланс в двата тима, които играха през двете полувремена. Всички имаха по 45 минути. С днешния мач приключваме първия микро цикъл - играчите бяха в анаеробен цикъл и силова подготовка. Нашата цел е да се завърнем към правилата на нашия футбол - позиционен. Нямахме положителния баланс, малко изнемогвахме в отбрана. Не бяхме постоянни, головете допуснахме след неточности. Забелязваме грешките и започваме да работим върху тях ", стартира Костов.

Наставникът на " сините " приказва още за представянето на юношите, които получиха опция да се включат в лагера в Турция, като показа още усещанията си и от новопривлечения Фабио Лима, който се регистрира с асистенция в контролата против Вашаш.

" Искаме да приказваме за младите в края на лагера, тогава мога да дам лична оценка. Взели сме младите, с цел да се приготвят с първия отбор. Участието им в тренировките е положително, удовлетворен съм от старанието им ", сподели роденият в Добрич старши треньор.

" Фабио Лима е взел участие в три-четири тренировки единствено. От тях имаше единствено едно тактическо занятие. Засега е по-наблюдателен, пробва се да се настрои към стила и условията си. Не сме били с огромни упования към него от първия мач. Едно е несъмнено - той е доста добър състезател и е добър човек ", приключи Николай Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР