Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе категоричен, че Давид

...
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе категоричен, че Давид
Коментари Харесай

Дерменджиев: Раздялата с тримата футболисти е част от програмата на новото ръководство

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе безапелационен, че Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал повече няма да носят фланелката на “сините”. Наставникът на 26-кратния първенец на България призна, че управление и треньорски щаб дружно са взели решение за тази фрапантна мярка. Дерменджиев добави, че на “Герена” ще следват избраната от новата администрация стратегия, в която влиза и налагането на гении от школата.

“Договорите на тримата няма да бъдат възобновени. Аз като треньор пък няма да ги употребявам. Това са играчи, които са защитавали фланелката на Левски, правили са всичко допустимо, с цел да оказват помощ на тима, и към момента имат настоящи контракти. Трябва да приказваме с положителна настройка за тях, а не в минало време. Те към момента са наши футболисти. Това решение е на всички. Следва се програмата на новото управление. Ще има задоволително играчи, защото ще вземем и деца от школата”, разяснява треньорът на Левски.

“Контузията на Холмар Ейолфсон бе огромна загуба за Левски в предпазен проект. Надявам се, че нови сходни неприятни обстановки във Варна няма да се получават. Очакваме го да се завърне в София в края на месеца, само че мощно се колебая, че ще е подготвен за старта на подготовката”, съобщи още Дерменджиев.

“При всички случаи загубата за Купата на България от Ботев (Пловдив), както и тежките 120 минути ще се отразят по някакъв метод психически на Черно море. Съперникът обаче разполага с доста положителни играчи, тъй че не чакам да има фрапантна смяна в държанието му. В нашия лагер пък се опитваме да не обръщаме внимание на обстоятелството, че два пъти загубихме във Варна през този сезон”, приключи опитният експерт. Първа лига 2 кръг, неделя 7 април  Черно море 17:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР