Старши треньорът на Левски Елин Топузаков коментира представянето на сините

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков коментира представянето на сините
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Вината за изпуснатата дузпа е изцяло моя

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков разяснява представянето на " сините " в нулевото тъждество с ЦСКА. Топчо пое напълно виновността за изпусната дузпа в самия завършек на срещата.

" От футболни качества и голови положения пред вратите, те липсваха. Аз го чаках и още на преди мача го споделих. Имахме преиумещство в контрола на топката, само че то не беше задоволително да създадем повече рискови обстановки. Може би закономерно за тима на ЦСКА. Ние може да съжаляваме, въпреки всичко изпуснахме дузпа. Държа да отбележа, че отговорността е напълно моя, в случай че има отговорен това съм аз. Определих Ивелин Попов за реализатор. Всеки може да пропусне, той няма виновност.

" Със сигурност можеше да играем по-бързо. Това което е наложил Станимир Стоилов като метод на игра е обикновено да го последвам, тъй като то ни носи триумф. Мисля, че тимът на Левски е добре комплектован и рисков в офанзива. Можеше да натиснем и да създадем повече обстановки пред противниковата врата, само че може би зарад прибързаните решения и непредизвикани грешки не успяхме да доразвием до дъно аталоте "

" Вижте, Кордоба е ужасно значим състезател на нас. Направихме всичко допустимо да не проличи неговата липса. Изнасяхме топката през нашите крайни бранители, където намирахме пространство. Без да обезценявам напъните на ЦСКА, само че с изключение на дългите топки и статичните положения се справихме добре и нямаше по-опасни обстановки пред нашата врата "

" Това не беше предстоящо за никой, даже за мен. Аз бях сюрпризиран, че Станимир Стоилов напусна поста. Надявам се, че момчетата бързо ще преодолеят психологическия миг. Ще забележим какво ще стане. Със сигурност ще гоним Европа, естествено подвластен и от други условия и тимове, само че ще се борим във всички мачове за повече точки, с цел да осъществим тази цел на клуба "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР