Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги съжали, че отборът му

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги съжали, че отборът му
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Оставихме добро впечатление с играта си срещу Атлетико Мадрид

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги съжали, че тимът му е взел единствено един гол преднина против Атлетико Мадрид в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Интер завоюва с 1:0 с гол на резервата Марко Арнаутович преди реванша в Мадрид на 13 март.

" Оставихме положително усещане с играта си против страховит съперник. Съжаляваме, че преимуществото е единствено един гол, тъй като следва под напрежение мач в Мадрид. Доволен съм от Арнаутович - той работи доста добре ", показа експертът.

" През тези шест месеца постигнахме доста положителни резултати, само че най-важните месеци са март и април. Момчетата би трябвало да продължат по този начин. Харесва ми по какъв начин упражняват, само че знаем, че ще има компликации: интензивни мачове, отмалялост, някои ще се контузят. Но ние би трябвало да продължим да работим, както го вършим в този момент “, сподели Индзаги на конференцията след мача.

" Атлетико е доста добре квалифициран физически и механически тим. Никак не е елементарно да се играе против този противник. Очаква ни сложен реванш в Мадрид пред цялостен стадион, само че ние ще се подготвим добре за тази среща ", добави Индзаги.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР