Старши треньорът на Хофенхай - Юлиан Нагелсман, не подмина съдийството

...
Старши треньорът на Хофенхай - Юлиан Нагелсман, не подмина съдийството
Коментари Харесай

От Хофенхайм скочиха на съдиите след мача с Лудогорец

Старши треньорът на Хофенхай - Юлиан Нагелсман, не подмина съдийството на мача с Лудогорец, което несъмнено може да се каже, че бе в ущърб на немския тим. При 1:0 за домакините бе подмината игра с ръка на вратаря Ренан отвън наказателното поле, а по-късно на два пъти Вандерсон си послужи с ръка при повеждането на топката за изравнителния гол на разградчани.

" Твърде доста неща бяха против нас, с цел да спечелим. Вратарят предотврати гол след игра с ръка отвън наказателното поле, а Вандерсон игра два пъти с ръка преди изравнителното попадение. Явно и двете обстановки не бяха видени от съдията ", разяснява Нагелсман.

" С това показване не може да бъдем упрекнати от Истанбул ББ. Младите играчи се оправиха доста добре. Ако не гледахме класирането, изглеждаше като че ли и двата тима се борят за продължение. Всички дадоха максимума от себе си. Непременно искахме да победим, по тази причина в добавеното време изпратихме Грегор Кобел напред. Напълно удовлетворен съм от представянето ни ", добави младият експерт.

 Кирил Домусчиев: Лудогорец ще продължи да задоволява футболната общност в България
Кирил Домусчиев: Лудогорец ще продължи да задоволява футболната общност в България

Собственикът удовлетворен след продължаването напред в Лига Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР