Наречете го майчински инстинкт, но от момента, в който дъщеря

...
Наречете го майчински инстинкт, но от момента, в който дъщеря
Коментари Харесай

Габи Петито: Разбито сърце на майка на блогър и как тя „знаеше“, че дъщеря е мъртва

Наречете го майчински инстинкт, само че от момента, в който щерка й Габи Петито беше публично оповестена за изчезнала, Никол Шмид знаеше надълбоко в нея сърце, че нейното красиво момиче е мъртво.

Когато 22-годишната видеоблогърка Габи изчезна на 27 август 2021 година, мистерията напряко побърка интернет. Но защото милиони наподобява търсеха Габи, надявайки се, че е жива, Никол страдаше от личните си страдания. Тя споделя: „ Габи беше публично изчезнала на 11 септември 2021 година

„ Онази нощ детектив се появи на вратата ми и от този миг нататък знаех в сърцето си, че щерка ми я няма – само че останах мощен за всички останали. „ Това беше майчински инстинкт. Никой не искаше да го каже на глас.

„ Тя не заслужаваше това, което й се случи. Тя ме научи на чиста обич, просто на чиста наслада, по какъв начин да пребивавам пълноценно. “ Габи беше тръгнала на странствуване из Америка в реновиран бял ван с 23-годишния Брайън Ландри, неин избраник, който познаваше от гимназията в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР