Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, коментира равенството срещу

...
Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, коментира равенството срещу
Коментари Харесай

Манчев: Обещавам на феновете, че догодина отборът ще започне да побеждава

Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, разяснява равенството против Септември София в мач от efbet Лига. Той даде обещание на почитателите на отбора, че тимът на Хебър ще стартира да печели напълно скоро.

" Липсваше ни да запазим суха мрежа. Това ни беше задачата в този мач особено. На полувремето апелът към момчетата бе да не ни вкарат гол, не успяхме да го реализираме. Целта ни беше и да увеличим резултата през вторите 45 минути, с цел да можем да бъдем сигурни в трите точки, не успяхме да го създадем. Тези две неща ни костваха успеха, ние не желаехме еднакъв, мисля че и тима на Септември не го желаеха. Поздравям ги. Мисля, че се получи забавен мач за феновете ", показа той.

" През второто полувреме се е получил спад? Напротив. Аз не видях спад през второто полувреме. По-скоро през първото полувреме не се получиха нещата, както искахме. Искахме да нападаме повече и да подложим под напън Септември. Не се получи, все пак успяхме да осъществяваме гол. През вторите 45 имахме много обстановки в наказателното им поле, те също имаха няколко преференциални положения. В никакъв случай не мога да кажа, че нашата игра не е била добра ", разяснява старши треньорът.

" Мен тези точки не ме задоволяват. Ние би трябвало да бъдем окуражени да реализираме резултати. Виждам доста огромен напредък и предпочитание от футболистите, още може да се желае в това отношение и следващата година ще го създадем, в този момент няма да ни стигне времето и силите. Обещавам на нашите почитатели, следващата година се връщаме на " Георги Бенковски " и почваме да печелим точки "

" Възможно е да има промени. Зависи от играчите, които вероятно ще притеглим и тези, които вероятно ще изоставен. Имаме още един мач от шампионата и един за Купата. Когато приключат мачовете, ще седнем с управлението и ще мислим за селекцията. На този стадий сме се фокусирали да вземем колкото се може повече точки ", приключи Владимир Манчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР