Старши треньорът на Франкфурт Оливер Гласнер похвали стила на игра

...
Старши треньорът на Франкфурт Оливер Гласнер похвали стила на игра
Коментари Харесай

Треньорът на Айнтрахт похвали стила на Рейнджърс

Старши треньорът на Франкфурт Оливер Гласнер похвали стила на игра на противника на финала на шампионата Глазгоу и ги оприличи на комбинация от предходните съперници на отбора и Уест Хем. в профил испанския гранд на четвъртфиналите, преди да победи лондонския клуб Уест Хем на полуфинала и Гласнер счита, че тези срещи дават на тима му насочна точка за финала в сряда в.

" Виждам комбинация от и. Холандското въздействие на техния треньор Джовани ван Бронкхорст в тяхната игра, само че с английския нрав. Имаме потребност от най-хубавото си показване, с цел да ги победим ", сподели Гласнер на конференция на стадион " Санчес Писхуан " в.

" е тим, който непрестанно се хвърля в самостоятелни единоборства и е подготвен да се връща обратно. е най-хубавият голмайстор в и е краен бранител, което демонстрира какъв брой добре играят техните бранители и приносът им в офанзива ", добави наставникът.

Гласнер сподели, че тимът му е бил спокоен преди мача в сряда. Той счита, че равнищата на централизация ще бъдат основни във финала. " Емоциите единствено нарастват през последните няколко месеца, толкоз се гордея с играчите и това, което са постигнали. Те заслужават да бъдат на финала. Атмосферата в съблекалнята е страхотна, добра композиция от централизация и лекост, което е идеално преди огромен мач като този ", добави той.

" Опитвах се да помисля какво да кажа на играчите си на следващия ден, само че даже няма потребност да върша мотивационна тирада, тъй като се познаваме толкоз добре и знаем какво би трябвало да създадем, с цел да успеем ", сподели още експертът.

Испанските управляващи чакат идването на 50 хиляди последователи на Айнтрахт, а Гласнер похвали пътуващите почитатели на немския клуб за метода, по който застанаха зад тима, до момента в който завоюваха победи като посетител против Бетис, Барселона и Уест Хем по пътя към финала. И има вяра, че те още веднъж ще бъдат фактор в сряда.

" Нашите почитатели са изключителни. Те поставиха доста старания, с цел да ни последват из Европа. Това е атмосферата, която основават. Ентусиазмът и пристрастеността, които носят, са едно нещо, само че има нематериални фактори, които ви карат да настръхнете. Имаме два тима с невероятни почитатели и може би най-хубавите гостуващи почитатели в Европа. Очакват се към 150 хиляди почитатели от двата клуба и това е просто необикновено ", сподели Гласнер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР