Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе много разочарован от

...
Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе много разочарован от
Коментари Харесай

Светослав Петров: Излязохме, сбихме се, но и малкото, което не ни достигна всъщност се оказва решаващо

Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе доста отчаян от загубата на " болярите " с 0:3 като посетител на Локомотив (Пловдив).

Ето какво сподали той по отношение на мача на " Лаута ", обстановката в тима и идния мач против Левски.

" Причините са доста и сложни, само че няма по какъв начин да се надяваме да вземем точки в случай че не означаваме голове. Всички мачове играем добре, сътворяваме обстановки, даже и второто полувреме, само че не можем да осъществяваме и се пропукваме по-късно.

Най-нормалното е да има положения против нас и да получим гол. Но е неприятно, че не може да забележим по какъв начин стоим, когато сме водещи в резулатат. Жалко за футболистите, тъй като работим, упражняваме, влязохме малко респектирани, само че нямаше това успокоение, което имахме примерно против Ботев Пловдив. Имахме 3-4 доста положителни прехода през първото полувреме, не реализирахме и второто полувреме получихме гол.

Лично за мен проблемите с второто полувреме не идват от отмалялост, тъй като позволяваме головете в първата част след почивката. Може би е липса на ксонвцентрация или нещо друго. Жалко за тима, футболистите, за всички. Някой който не е гледал мача ще си каже нещо друго, само че по какъв начин да кажем, че сме играли добре.

Със сигурност тези загуби не въздействат добре, само че и при предходните загуби не мога да кажа, че тимът се бе предал. Излязохме, сбихме се, само че и дребното, което не ни доближи в действителност се оказва решаващо. Ако ние бяхме вкарали първи гол, мачът става друг.

Мисля, че за тим като нашия мачовете против ЦСКА, Левски и Лудогорец вкъщи във Велико Търново са измежду тези, за които не мисля, че играчите би трябвало да имат потребност от спомагателна мотивация.

За мен Николай Костов е един от най-хубавите български треньори. Ще ми бъде забавно по какъв начин ще наподобява мача. Вижда се, че Левски играе добре, нека да нямаме контузени, да се подготвим по най-хубавия метод и да стане празник за глада. "
 Локомотив (Пловдив) спря отрицателната си серия, Етър продължи да затъва
Локомотив (Пловдив) спря отрицателната си серия, Етър продължи да затъва

" Смърфовете " се постановиха с 3:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР