Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна превъзходството на

...
Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна превъзходството на
Коментари Харесай

Людмил Киров: Разликата в класите е много голяма, бяхме респектирани

Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна превъзходството на Лудогорец в мача сред двата отбора на „ Хювефарма арена”. Шампионите завоюваха безпроблемно с 5:1 и усилиха преднината си на върха.

„ Разбира се,че разликата в класите беше доста огромна. Бяхме доста респектирани. Мачът потегли добре за нас, само че на нас това са ни силите и опциите. Имаме цел, която би трябвало да изпълняваме и да се надявам, че в края на сезона, ще бъде там където ни е мястото”, разяснява той.

„ Срещу добър тим като Лудогорец, мъчно може да се играе отворен футбол. Бяхме подредени с петима бранители, само че всяко празно пространство се наказваше от Лудогорец. Два от головете пристигнаха след самостоятелни грешки”, сподели още Киров.

„ Имаме много мачове, в които повеждаме с 1:0, само че не съумяваме да вкараме против тимове от нашата рогозка. Днес обаче беше доста мъчно, дано си приказваме истината. Повеждаме и губим, в случай че има някакви неточности, би трябвало да ги изправим. Аз съм индивидът, който би трябвало да даде звук за това.”

„ Този мач би трябвало да го забравим по най-бързия метод. Записахме много загуби, предстоят ни мачове с Арда и Етър, да се надяваме, че футболистите ми ще се възстановят. Надявам се, че в идващите мачове ще вземем точки и ще се изкачим в таблицата”, добави той.

„ Аз съм индивидът, който финален ще се съобщи. В момента нямаме никакви финансови проблеми. Всичко е изплатено. Не съм прочел за някакви финансови проблеми в нашия тим в последните седмици. Имаме уверението, че до май месец ще бъде всичко наред”, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР