Старши треньорът на Черноморец Балчик Георги Иванов заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Черноморец Балчик Георги Иванов заяви, че тимът
Коментари Харесай

Георги Иванов-Геша: Малшансът ни лиши от победа над Царско село

Старши треньорът на Черноморец Балчик Георги Иванов съобщи, че отборът му е имал силите да обърне Царско село в последния мач от 30-ия кръг на Втора лига, само че неналичието на шанс е попречила.

“Доволен съм от това, което показахме. Имахме един, двама отсъстващи, които имаха проблеми, само че момчетата, които влязоха се пробваха да бъдат на равнище. Бях обезпокоен преди мача по отношение на мотивацията и концентрацията на моя тим, тъй като от месец насам подготвителния развой малко е занижен, малко отмора, както се споделя. Имах опасения, само че момчетата играха по този начин, както през по-голямата част от сезона. Искам да подчертая единствено малшансът, който ни лиши от цялостен триумф днес”, сподели Иванов.

В края на срещата футболистите на Черноморец показаха искания за дузпа, само че те не бяха почетени.

“Тук има камери. Ние видяхме обстановката, бяхме наоколо. Не желая да разясня, тъй като в случай че потегли на тази тематика, само че мисля, че съдията повлия на мача. Все отново поисквам триумф на Царско село в баражите”, съобщи още наставникът на Черноморец.

Иванов се възпротиви на концепцията на БФС да раздели Втора лига на две групи от по 10 отбора от идващия сезон – Западна и Източна.

“Смятам, че ние участваме в една доста свирепа Б Група (б.р. Втора лига). Според мен няма такова състезание в България. Или се бориш за влизане, или за оставане. Значи такова нещо в тази група не знам. И изпадат тимове, които са с капацитет, с пари, с бази, за сметка на това да потърсим кой да влезе, да го помолим. Мисля, че формата на групата би трябвало да се усили, да се играят повече мачове. Щяло да се пътува, да се пътува, на който не му харесва, да си стои долу. Това е футболът. В един малко по-разширен формат да се вкарат тимове, които да дават отговор на условията и групата да се усили. Смятам, че през тази година, ние като дилетант в групата, не ни брояха доста за живи, само че с играта, която показахме, можем умерено да разпознаваем Черноморец Балчик за открието на сезона”, сподели още той.

“Едно класиране значи неизменност през цялата година. Първото място не се печели инцидентно. Ето, тимът на Царско село през по-голямата част от шампионата водеше в класирането, беше първи, сигурен влезнал, само че има някои мачове, които накланят везните в една или друга посока, Ботев Враца ги завоюва и предвид на това справедливо е първи в класирането”, добави Иванов.

“Целта за идващия сезон е да продължим по същия метод. Черноморец няма средства да гони някакви офанзиви на Висшата лига. Целта ни е да се утвърждаваме. Този тим се харесва на хората в Балчик. Идват, гледат ни. Имаме страховит стадион. Средствата, които общината ни дава, стигат да поддържаме това равнище, на което сме в този момент. Ще бъде тежко, влизат съществени тимове, само че с по-сериозна работа можем да компенсираме и това нещо”, съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР