Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов отново имаше

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов отново имаше
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Основната ни цел е победа срещу Плевен

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов още веднъж имаше мотиви за горделивост, макар провалянето от Рилски състезател.

``
реклама

„ Много съм горделив с представянето на моите момчета. Макар и разликата в края да стана 16 точки, което се получи и поради това, че в края на мача пуснах младите момчета, само че това стана, тъй като видях, че няма по какъв начин да вземем дуела. Имаме петима заболели и аз съм шестия, само че се веселя, че играчите съумяха да играят като равни с равни, " съобщи Патрика след дуела в Самоков.

" След много агресивното начало на Рилски състезател мога да кажа, че изравниха играта. Голям превес в битките обаче имаха домакините. 46-30 битки е голяма разлика, само че това е заради обстоятелството, че те имат трима изявени състезатели в подкошието, а това за нас беше огромна тъга. Все отново ние със отбрана успяхме да предизвикаме 16 неточности, а ние да допуснем 8, което е добър отзив за нашия тим. Успяхме да откраднем и 12 топки, от които да вкараме 14 точки след техни неточности. Притеснително е, че изтървахме 13 фала, което е повече от допустимото, а и оставихме на няколко пъти сами играчи на Рилски от тройката, с помощта на което имат този висок % - 12 от 24. Когато си самичък обаче този висок % е логически. "

" Доволен съм, тъй като играхме добре против един извънредно мощен тим съгласно мен и се надявам в четвъртък против Плевен да можем да победим, което е и нашата съществена цел. Добър мач за нас, най-после се отвори разликата, само че се надявам с времето нашият тим да се напасне, с което да дойдат и още по-добрите игри, “ добави Стоянов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР