Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Готвим се за бараж за класиране в Лига Европа

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след успеха на „ моряците “ с 2:0 вкъщи против Витоша Бистрица. Той показа, че е удовлетворен от футболистите си, въпреки че вижда, че са малко тежки след паузата заради COVID-19. Илиев показа, че варненският отбор се готви за бараж за класиране в Лига Европа.

„ Последният мач беше и трябваше да победим. Второто полувреме играхме доста добре. След първия гол се освободиха нещата. Второто полувреме демонстрира целия ни полусезон. Много положения, доста пропуски. Направихме хубави неща, в случай че бяхме отбелязали, щяхме да качим самочувствието. Доволен съм от футболистите. Влязоха доста нови хора, млади футболисти “, съобщи Илиев.

„ Правим проекти за идващия мач, още веднъж против Витоша. Пак ще се завъртят хората. Виждам, че сме малко тежки, само че по този начин е след месец и половина пауза. Трябва да решим по какъв начин да действаме. За пръв път попадаме в такава обстановка. Малко ще е комплицирано. Виждаме, че някои тимове са малко по-свежи. Не сме отписали бараж, готвим се за него. Това са нещата “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР