Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов за пореден път

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов за пореден път
Коментари Харесай

Сашо Ангелов пред Sportal.bg: Валери ме изненада, отказа няколко добри оферти

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов за следващ път даде колеблив отговор по отношение на това дали звездата на отбора Валери Божинов ще продължи да носи фланелката на врачани. Специалистът похвали пред Sportal.bg голмайстора на отбора за това, че е повдигнал и духа в съблекалнята, и класата в тима.

“Дошли сме тук, харчат се пари и би трябвало да се свърши работа. Мисля, че започнахме да напипваме пулса на Първа лига. Тепърва обаче ни следва тази 100-процентова акомодация в елита. Проблемите при нас се дължат на това, че сме провинционален тим с по-различен манталитет”, разяснява Ангелов пред Sportal.bg .

“Валери Божинов увеличи духа в съблекалнята, както и класата на тима. Най-вероятно ще напусне тима, при изискване че получи доста преференциална оферта. Аз персонално съм сюрпризиран, че отхвърли няколко финансово преференциални досега оферти”, добави още наставникът на врачани.

“Радваме се, че продадохме Юлиян Ненов, защото влязоха пари в касата на клуба. Дано успеем да трансферираме и различен състезател на открито. Далеч сме от модела “Лудогорец”, само че за какво един ден да не го достигнем”, добави Сашо Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР