Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес намери и позитиви,

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес намери и позитиви,
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев : Вкараха ни за нула секунди

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес откри и позитиви, макар загубата с 1:2 като посетител на Черно море в среща от 12-ия кръг на efbet Лига.

„ За нас беше значимо да дойдем тук през днешния ден и да покажем, че тимът има темперамент и потенциял Разделихме си по едно полувреме. Първото полувреме бяхме по-активни и по-добри. През второто полувреме знаех, че поради класата си те ще натиснат. Те ни вкараха за 0 секунди. След това успяхме да изравним играта и да направляваме нещата. Черно море имаше няколко чисти обстановки и най-после вкара. Не видях дали при втория им гол топката не беше излязла, когато отиде при едно от момчетата на Черно море. Когато играем в отбрана, би трябвало да играем един на един. Не може откъм гърба да имаме четирима или петима и да допуснем един да стреля. Липсва ни опитът, само че се изисква време “, съобщи наставникът след мача във Варна.

„ Всеки тим, който натрупа загуби, влиза в тежка серия. Не е прелестно когато губиш, губиш, губиш, само че този тим има хакартер и капацитет да направи повече от това, което е направил до момента “, добави Моралес.
















































--> -->     Беглите знания на Промяната: Асен Василев не знае, че
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР