Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира нулевото равенство

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира нулевото равенство
Коментари Харесай

Моралес: Ако някой разбира повече от мен, да заповяда

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес разяснява нулевото тъждество с Хебър Пазарджик вкъщи в първия мач от 26-ия кръг на efbet Лига.

„ Когато създаваш положения, значи се случва нещо положително. Когато не можеш да завършиш, това е уязвимост. Обърнахме внимание на това през седмицата. Трябваше да вземем по-добри решения. Една обстановка се случва за 0 секунди. Когато не си подготвен авансово, не се получава. Надявам се идващия път да е по-добре. Имаше няколко неща от дясната страна, където Мирослав Маринов пробива три пъти “, стартира Моралес.

„ Разбира се, че когато играеш с трима нападатели като крила. Нужно е време да свикнат един с различен. Идва идващият мач, не се не помни настоящия, само че би трябвало да създадем разбори къде сме били добре и къде не. Една такава загуба като тази от Лудогорец, това са 4 статични положения, 2 контраатаки, действително имаше 2 обстановки, които изиграха добре. Аз нямам проблем да изгубя, само че по какъв метод да изгубя. Беше доста тежка седмица. Създадохме положения, само че не беше най-хубавият мач на Ботев Враца. Няма по какъв начин да приказвам нещо срещу тях, тъй като са дали всичко на терена. Радвам се, че в тези момчета има темперамент “, продължи той.

„ Имах диалог с шефовете, имах някаква концепция, само че не съм подавал оставка. Не става въпрос единствено за Лудогорец, а и за ЦСКА, Пирин. Това е позор. Разбрахме се с клуба да продължим да работим дружно. Седнахме да пием едно кафе, питаха какви са аргументите да пуснем толкоз голове и споделиха, че аз съм треньор на Ботев Враца, не преставам и мога да направя доста неща. Аз съм доста признателен на управлението и кмета. Важно е какво мислим ние треньорите. Не е елементарно. Никой не идва да види, че съм тук по 10 часа. Лесно е да се седи и да се вика по Моралес. Някой, който схваща повече от мен, да заповяда “, приключи Даниел Моралес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР