Старши треньорът на Ботев Пловдив говори след успеха с 2:0

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив говори след успеха с 2:0
Коментари Харесай

Рожденикът Душан Керкез: Заслужихме място на финала, публиката беше 12-ият играч

Старши треньорът на Ботев Пловдив приказва след триумфа с 2:0 против ЦСКА, с който " канарчетата " се класираха на край за Sesame Купа на България.
Прочетете още
" Може да си визиите какви са моите страсти, през днешния ден имам рожден ден и се класирахме на край - това е фантастично. Искам да благодаря на хората, които през днешния ден ни поддържаха, те бяха 12-ият състезател. Искам да поздравя и сътрудника от ЦСКА, неговият тим играе добре, само че ние бяхме добре готови. Не знам дали приказваме за шанс или приказен Ханкич на вратата, само че когато погледнем двата мача като цяло - заслужихме финала ", показа рожденикът в днешния ден Душан Керкез.

" Когато вкараш попадение и имаш гол задатък от мача в София, тогава има убеденост в играчите. Нормално е ЦСКА да ни натисне, преди те бяха любимци. В някои моменти нашите играчи трябваше да се жертват, с цел да свършат работата си и да дадат повече от себе си. Огромни поздравления за моите футболисти. Те схващат, че не са 11 души, които играят, а са повече ", сподели още експертът.

" Опитахме във всички тези дни тимът, че това може да се случи. Със сигурност това бе положително. Трябва да кажа нещо, през днешния ден видяхте два известни тима в България, в случай че стадионите са такива, това несъмнено е европейски мач. Това може да помогне на българския футбол да се усъвършенства. Аз се веселя, желая да кажа още един път благодаря на нашите почитатели ", добави той.

" Имаме късмет да се борим за трофей, през днешния ден споделих на играчите да дадат всичко. Разбира се, за нас в този момент е значимо да си починем и да се подготвим за мача с ЦСКА 1948, това е значим мач, с цел да приключим на седмата позиция, а това няма да е елементарно ", приключи Керкез.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР