Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов, бе силно

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов, бе силно
Коментари Харесай

Феро с анализ и разкрития след унизителната загуба от ЦСКА 1948

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов, бе мощно отчаян след загубата на неговия отбор от ЦСКА 1948 с 0:5.

" При подобен резултат са ни били съвсем във всички футболни съставни елементи. Имахме известно равновесие до втория гол. Оттам нататък имаше единствено един тим на терена. Причините и да ги споделям, при подобен резултат всичко ще звучи като опрощение. Използвахме същия състав от мача с ''Левски'' с една смяна, само че в случай че би трябвало да бъда напълно прям, и аз не съм очаквал такава трансформация през втората част. Нямам какво повече да кажа за този мач ", стартира Спасов.

" Има доста тимове с проблеми не сме единствено ние, само че да излезеш и да загубиш по подобен незнаен метод, няма аргументи, няма аргументация. Всички тимове минават през рецесии, само че на напред във времето би трябвало да излизат други качества на играчите. Нямам доста огромна дълбочина в състава само че за мен са извънредно неразбираеми двете лица, които демонстрира тимът. Същият мач го изиграхме и против Монтана. Те просто пропуснаха да отбележат толкоз голове. Трябва да се търсят нови разновидности, няма играчи, само че това в този момент е невероятно. Предстои най-вероятно трансфер на Слави Шопов, което ни оставя с човек по-малко.

Не си припомням като треньор и футболист да съм губил с такава разлика. Всичко е релативно в нашия футбол. Трябва да се види накъде ще поеме тимът, какъв курс ще поеме. Ще се намерят ли хора, които в действителност обичат този тим и желаят да излезе от това положение. Начинът, по който играем не ни дава опция да сменим някои играчи, да променим тактиката. Разчитаме напълно на мотивацията и съзнанието на момчетата. Никога не съм мислил, че може да изглеждаме по този метод и да загубим с подобен резултат. ", показа още Феро.

" Ние имаме поддръжка единствено от почитатели. Нищо не е в нашите ръце. Неяснотата продължава да витае с цялостна мощ към тима, само че това не е опрощение да губим с 5:0. Всички тимове минават през такива катаклизми, само че са намирали сили да излизат от тази обстановка. Не ни отива, на тим като Ботев да наподобява по този начин и да губи по подобен незнаен метод ", приключи треньорът на " канарчетата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР