Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич ще реши дали

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич ще реши дали
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев решава за оставката след мача с АПОЕЛ

Старши треньорът на " Ботев " (Пловдив) Азрудин Валентич ще реши дали да напусне тима след реванша с кипърския АПОЕЛ на 28 август за Лигата на конференциите. Това разгласи самият той в послание към " жълто-черните " почитатели, които му желаеха оставката след домакинската загуба на " канарчетата " с 0:2 от " Арда " (Кърджали).

Ето цялостния текст на послание на наставника на " канарчетата "

" Уважаеми Ботевисти!

Аз, Азрудин Валентич, се обръщам към Вас обществено, за първи път от деветнадесетте месеца на моята работа в нашия обичан клуб.

Разочарованието е огромно, тъй като сезонът не потегли в посоката, която чакахме. Това отчаяние е основателно, тъй като Ботев е клуб, който постоянно има потребност и желае да побеждава, без значение кой е противникът насреща.

Цялата отговорност за неприятните резултати е моя, тъй като аз съм треньор на тима и вземам крайните решения!

Не тичам от отговорност. Най-много ме боли от лъжите, популяризирани в медиите, които са свързани с името ми и правилата на живота ми.

Моите правила са: професионализъм, почитание, приемливост и обич.

Всички, които работят с мен тук, в Коматево, знаят кой съм и какво е най-важно за мен и знаят каква естетика, професионализъм и взаимно почитание изградихме за тези 19 месеца.

Всички решения които съм взел, са решения, които са най-хубави за Ботев, а не за обособени лица или персонално за мен. Заради това дружно с вас - правилните Ботевисти успяхме да реализираме най-хубавия резултат за последните 27 години.

Същият Вали, който съумя дружно с вас, да победим Левски в София за първи път след 30 години!

Същият Вали, който остана непобеден в два мача против " Локо " Пловдив!

Същият Вали, който дружно с вас, успяхме да победим " Берое ", " Левски ", ЦСКА и " Локо " Пловдив вкъщи в един сезон!

Така че, не вярвайте на написаното, изключително за Иконата, тъй като това е, което най-вече почитам!

Особено се веселя, когато виждам моите играчи да се молят на Бог по толкоз разнообразни способи и да се молят за нас, фамилията ни и нашия " Ботев ".

Никога и в никакъв случай не съм желал Иконата да бъде изнесена от нашата съблекалня - желаех да бъде предпазена, до момента в който ремонтират съблекалнята и по-късно да бъде върната на мястото си!

Всички други стикери - на " Ливърпул ", " Барселона " или други тимове желаех да се отстранен, тъй като желая да се построи идентичността на Ботев

С това завършвам историята с всички спекулации и желая да ви кажа, че във вторник пътуваме за Никозия за мача с АПОЕЛ и че ще създадем всичко допустимо да ви създадем щастливи, както сме правили доста пъти до момента!

След мача, без значение от резултата, аз ще взема окончателното решение кое е най-хубавото за " Ботев " в този миг, с цел да върнем поддръжката ви към нашия Ботев.

Всички сме работа за " Ботев ", а " Ботев " е Красота, Вяра и Борба.

А за мен също е обич!

Веднъж Ботевист - вечно Ботевист!

Вали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР