Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Киров: Чакаме новите да се присъединят възможно най-скоро, защото губим взаимовръзките в отбора

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа мнението си след контролата против косовския първенец Балкани, която заралии изгубиха с 0:1. Наставникът на старозагорския отбор показа, че е удовлетворен от динамичността, която неговите футболисти са показали по време на инспекцията.

Белия се надява новите играчи, които чака, да се причислят допустимо най-скоро, с цел да може съставът да бъде окомплектован по-бързо.

" Като динамичност съм удовлетворен. Получи се много динамичен дуел против сериозен съперник, който е участник в групите на Лигата на конференциите. Като проекти за първа контрола много ни се объркаха нещата. За жал ни налази един грип и много хора не съумяха да вземат присъединяване през днешния ден. Не се получи нищо откъм взаимовръзки.

През втората част подобрихме нещата, направихме няколко офанзиви. За жал не успяхме да отбележим гол. Важно е нещата по време на лагера да се случват по отношение на проектите ни. Имаме още пет контроли. 

Всеки нов играч, който пропусне някоя контрола, губи взаимовръзките с тима, защото на процедура градим нов състав. Доста хора ни напуснаха, чакаме и още състезатели. Все още никой не е дошъл на този стадий. Надявам се по най-бързия метод да се включат, с цел да окомплектоваме състав, който да може да противодейства на сериозния ни съперник още в първия кръг от шампионата (б.а ЦСКА - София). 

Един от новите, с който имаме подписан контракт, е ляв краен защитник, само че има проблем с документите в своята страна и към момента не може да се причисли към тима. С всяка минала контрола би трябвало взаимовръзките в тима да се усъвършенстват. Зависи новите състезатели какъв брой бързо ще влязат, тъй като към момента не са подготвени да упражняват. Те ще вдигнат равнището и качеството на състава ", сподели Киров пред камерата на Sportal TV .

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР