Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман иска Ерик Гарсия да се

...
Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман иска Ерик Гарсия да се
Коментари Харесай

Куман не може да се спазари с Гуардиола за Ерик Гарсия

Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман желае Ерик Гарсия да се завърне в каталунския гранд. Барселона и Манчестър Сити към момента не могат да се схванат за трансферната сума, а пазарът затваря в понеделник.

" Истина е, че го желаеме (Ерик Гарсия). Но не знам дали ще успеем, тъй като икономическото положение на клуба ни не е кой знае какъв брой положително. Не желая повече да разясня по тематиката, тъй като четох какво е споделил Джосеп Гуардиола ", затвори тематиката Куман.

Според информациите англичаните желаят 20 милиона евро, до момента в който каталунците не дават повече от 10 милиона евро. Нищо чудно в понеделник да има договорка на стойност от 15 милиона евро.

Утре вечер Барселона ще има доста сложен мач с носителя на Лига Европа Севиля.

" Наясно сме, че този противник е доста мощен и е кадърен да ни сътвори проблеми, а и разполага с добър треньор. Но ние имаме вяра в себе си, изключително на фона на първите ни мачове.

Заедно сме от единствено пет седмици насам, а и променихме схемата на игра. В дуела против Селта имахме проблеми от тактическо естество, само че тимът сподели, че желае да завоюва. Това ми хареса. Това сподели какъв отбор сме. При всевъзможни условия играчите са подготвени да се раздадат, с цел да победим ", съобщи Роналд Куман, който преследва трета поредна победа от началото на акцията.
 Барселона победи Селта с 3:0 като посетител
Барселона на Куман с класика над Селта

" Каталунците " разрушиха с 3:0 галисийци като посетители
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР