Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че разочарованието е

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че разочарованието е
Коментари Харесай

Валверде: Не можем да останем вкъщи и да роним сълзи

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призна, че разочарованието е голямо след отпадането от Шампионската лига, само че прикани момчетата да вдигнат глави. “Отборът е добре, като се има поради, че обстановката е доста тежка. Може би това е вторият ни най-тежък интервал след месец август. След оня миг тимът стартира една прелестна серия. Жалко е, че отпаднахме от Шампионската лига. Жалко за нас, тъпо и за феновете”, показа наставникът на конференция преди утрешната домакинска среща с Валенсия.

“В последна сметка нямаме самообладание да пристигна идващият мач. Ако продължим да мислим за оня мач, ще продължим да губим. Не можем да останем у дома и да роним сълзи поради случилото се. Ла Лига ти дава едно неизменност. В Шампионската лига е друго. Всяко разпределяне се заплаща скъпо”, довери треньорът на “лос кулес”.

Запитан дали е правилно, че Лионел Меси и Жерард Пике са желали пояснения от него след отпадането, Валверде отговори: “Няма какво да кажа по този въпрос, тъй като не е имало нищо. Сега обаче моментът е подобаващ за всевъзможни трудове и шушукания”. “Аз съм добре. Със сигурност това не е най-лошият миг в кариерата ми. Очевидно е, че моментът е тежък, няма по какъв начин да отрека. Когато загубим, би трябвало да сме по-задружни от всякога”, сподели още експертът.

Барса посреща третия Валенсия на следващия ден от 17,15 часа. Примера дивисион 32 кръг, събота 14 април  Барселона 17:15предстои  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР