Старши треньорът на Балкан Тони Дечев направи кратка оценка на

...
Старши треньорът на Балкан Тони Дечев направи кратка оценка на
Коментари Харесай

Тони Дечев: Показахме подобрение на турнира в Пловдив, но ни предстои още доста работа

Старши треньорът на Балкан Тони Дечев направи къса оценка на представянето на тима на шампионата " Декатлон " в Пловдив. Балкан завоюва конкуренцията, побеждавайки и в двете си срещи - ЦСКА с 80:64 и Академик Пловдив с 89:82.

" Една от задачите беше да спечелим шампионата. Но по-основното беше да преценим къде се намираме и да забележим и другите тимове в какво положение са. По мое мнение нашият тим стоеше добре, само че не сме там, където желаеме да бъдем. Естествено, имаме още доста работа. Видяхте, че в последния миг към нас се причисли и Митко, тъй че общо взето някои неща по тактичност и по изчистване на елементи ще стартираме отново изначало да ги вършим. Труден е процесът, когато играчите идват един по един. От през днешния ден чакаме да се включи и Павлин Иванов, тъй че продължаваме да работим ", сподели Дечев в изявление за клубния уебсайт.
 Балкан завоюва другарски шампионат в Пловдив Балкан завоюва другарски шампионат в Пловдив
" Що се отнася до шампионата в Пловдив, беше потребен. Успяхме в действителност да създадем някои неща, които не успяхме да реализираме в първите две контроли в Крайова. Тук се получиха малко по-добре. Радва ме това, че тимът сподели темперамент. Защото имахме много върхове и спадове и след спадовете тимът намираше сили и темперамент да се върне и да обърне още веднъж хода на срещите, въпреки че персонално аз считам, че контролирахме и двата мача. В идните два мача от шампионата в Ботевград чакам да видя по какъв начин се усеща Павлин Иванов, той стартира тренировки от през днешния ден. Нормално е да вземе присъединяване в този шампионат. Направихме го тук, тъй като желаеме той да стане традиция. И второ, да представим тима пред нашата аудитория и момчета да усетят атмосферата преди първия формален мач за Суперкупата ", добави треньорът.

Дечев изрази мнението си и за тимовете в групата на Балкан в шампионата за Купата на ФИБА Европа.

" За групата на Балкан във ФИБА Европа след снощните мачове считам, че няма изненади. Общо взето случи се това, което чакахме. В квалификационния шампионат за Шампионската лига Бенфика изглеждаше най-сериозен тим и разумно завоюва квалификацията против Левице. Единственият отбор, който беше незнаен за нас, беше Керавнос. Така че групата е ясна. Започваме на 12 октомври. Надявам се дотогава тимът да е в доста по-добро положение, с изчистена визия за играта и за задачите, които имаме ", разяснява Тони Дечев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР