Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира нашумялата тема

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира нашумялата тема
Коментари Харесай

Диего Симеоне: ВАР е справедлив за всички, Реал Мадрид имат повече дузпи, защото атакуват повече

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне разяснява нашумялата тематика с потреблението на ВАР в Ла Лига. " Преди нямахме опция да гледаме това, което се е случило. Можеше да се сбърка. ВАР е обективен за всички, Реал Мадрид имат повече дузпи, тъй като нападат повече. ВАР демонстрира всичко ", съобщи наставникът на " дюшекчиите " преди утрешното посещение на Селта.

" ВАР разрешава всички да забележим какво се е случило. След това има човек, който взима решението. Можем да се усещаме ощетени или облагодетелствани. Важното е, че в този момент всичко се вижда ", отсече аржентинецът.

Ел Чоло помоли за самообладание към Жоао Феликс, за който бяха платени 120 милиона евро. " Той основава голови благоприятни условия. Понякога се вижда, че има какво да усъвършенства. Винаги се концентрираме върху Жоао, само че има други като Лоди - младо момче, което прави изключителни мачове и други, които в които не играе уравновесено. Ще им дадем време. И двамата имат гений и качества. Малко футболисти са приключени на 20-21 години ", сподели още Симеоне. Ла Лига 34 кръг, петък 3 юли  Атлетико Мадрид 3:0краен резулат  Майорка
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР