Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров коментира съперника в

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров коментира съперника в
Коментари Харесай

Николай Киров: Впечатлен съм от Апоел БШ, много са агресивни

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров разяснява противника в европейския дебют на своя отбор другата седмица. Киров следи мача на Апоел Беер Шева против Ашдод в шампионата за Купата на тотализатора на Израел, извоюван от противника на кърджалийци с 2:1.

„ Впечатлен съм! Много сериозен съперник. Имат нови футболисти, само че са доста умел тим. Вчера тотално надиграха тима на Ашдод “, сподели Белия в изявление за Българска телеграфна агенция.

„ Все още не сме говорили с тима за мощните и слабите страни на съперника, занапред ще ги срещнем чисто спортно-технически какво съставлява Апоел Беер Шева. Възползват се от всяка една неточност. Когато лишават топката, незабавно нападат. Много нападателен тим “, добави Киров.

В момента в Арда няма контузени и заболели футболисти, всички са разполагаем и чакат мача.

„ На първо място ще желая от играчите ни да бъдат доста деликатни, доста съсредоточени. При жребия нямаше по какъв начин да ни се падне слаб тим, тъй като в разбивката на урните бяхме непоставени поради липса на коефициент. Но от всичките вероятни, ни се падна най-силният съперник. Нека първо мине семейството, по-късно ще мислим и за ответния мач. Но в действителност там се играе доста мъчно и то не толкоз поради горещината, а поради влагата. Ще бъде доста тежко, само че пък те се знаят тези неща “, приключи Киров.

Първата среща е на 22 юли от 21:00 часа на Арена Арда, а седмица по-късно е ответната борба в Петах Тиква.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР