Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев изрази мнение след

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев изрази мнение след
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Радва ме това, че продължаваме да бъдем стабилни в защита

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев изрази мнение след, че тимът му е почнал да демонстрира по-стабилна игра в отбрана в последните няколко дуела, само че към момента има потребност от повече централизация в офанзива.

Младият експерт призна още, че довечера против " сините " на терена е имало повече борба, в сравнение с игра на терена.

" Днес имаше повече борба и надхитряне от предните мачове. На нас не ни се получиха нещата в предни позиции и поради това не успяхме да стигнем до голови обстановки. Бяхме една концепция по-предпазливи, макар че искахме да играем освободено и без напрежение против един от грандовете в българския футбол. Не мисля, че играчите прегоряха (заради това, че част от тях са някогашни играчи на Левски). Напротив, бяха съсредоточени, само че бяха и една концепция по-предпазливи ", съобщи Тунчев.

Резултатът довечера означаваше трето следващо тъждество за кърджалии в Първа лига, а техният ментор разкри, че е щастлив от постоянното показване на своите футболисти в отбранителен проект в тези срещи.

" В последните кръгове срещнахме трите водещи тима в България и ме радва, че продължаваме да бъдем постоянни в отбрана. Минимизирахме грешките в статичните положения и това дава убеденост на тима, само че би трябвало да бъдем по-концентрирани в офанзива. Липсваше ни предпоследният, извеждащият пас ", приключи Александър Тунчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР