Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков бе разочарован от

...
Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков бе разочарован от
Коментари Харесай

Йордан Янков: Най-лошият ни мач от началото на сезона, късметлийска победа

Старши треньорът на Академик (Пловдив) Йордан Янков бе отчаян от играта на отбора си, макар успеха против ТФТ (Скопие) с 80:75 в Балканската лига.
" Изключително неприятен мач за нас - най-лошият от началото на сезона. Поемам виновността, че играчите може би не бяха стимулирани задоволително. Играхме безобразно и е чист шанс, че победихме през днешния ден. Има и такива срещи, само че при всички положения би трябвало да променим нещо. Имаше подценяване и еуфория от мача с Берое, който спечелихме, а не сме създали кой знае какво - ние сме млад тим и непрекъснато би трябвало да се потвърждаваме. Положителното от този мач е, че успяхме да се опазим от травми и по този начин въртяхме състава, че никой не игра повече от 25 минути ", съобщи Янков.

Гардът на пловдивчани Васил Бачев също сподели какво мисли за успеха. Националът записа 9 точки, 6 битки, 8 асистенции и 4 отнети топки на сметката си.

" Радвам се, че победихме и продължаваме без загуба. Труден мач, противникът играе атлетичен и бърз баскетбол. Взеха ни доста битки в нахлуване, пропуснахме доста отворени стрелби, което си беше наш проблем. На моменти бяхме разконцентрирани, повеждахме с 10 точки, само че им позволявахме да се върнат в мача. В последна сметка значимото е, че победихме ", показа Бачев.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР