Старши треньоът на Пирин Христо Янев сподели мнението си след

...
Старши треньоът на Пирин Христо Янев сподели мнението си след
Коментари Харесай

Христо Янев: Не виждам нито един светъл лъч в клуба, ситуацията става все по-тежка

Старши треньоът на Пирин Христо Янев показа мнението си след равенството 1:1 с Левски от 20-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на " орлетата " разяснява и тематиката с бъдещето на клуба, откакто стана ясно, че благоевградчани остават без притежател.

" Много ми е мъчно да приказвам за футбол в цялата обстановка, която е в клуба. Горд съм от това, което направиха момчетата. Удоволствие е да имам такива момчета в съблекалнята - не приказвам за футболните им качества, всички ги видяха през днешния ден. Много малко спортисти биха излезли и биха създали това, което направиха нашите футболисти. Надявам се клубът да оцени всички хора, които са в съблекалнята и работят за този клуб, и да разбере, че не заслужаваме нещото, с което се борим всеки Божи ден. Никой не ме е учил по какъв начин би трябвало да подходя в тази обстановка и по какъв начин би трябвало да работя.

Ако би трябвало да бъда почтен, не виждам никаква светлина. Ситуацията става все по-тежка от ден дневно. От декември ние затъваме доста съществено и не виждам нито един ярък лъч. Не знам докога ще имам силата да мога да стимулирам съблекалня, която се бори с ежедневни проблеми. Много хора приказват с нас, само че няма нищо съответно.

Обичам фтубола, само че би трябвало да бъдем почтени. Всички които работят в клуба се лишават от това да дадат времето и вниманието си на техните фамилии. Затова би трябвало да има нещо, поради което си заслужава да идват на терена и да работят. Аз персонално виждам, че всичко което върша, излиза отвън моите пълномощия. Отдавна съм спрял да бъда треньор в същинския смисъл на думата. Идвам всеки ден на работа, подобавам професионално и чисто човешки. Емоциите от време на време взимат връх и ми е доста мъчно да се събера и да върша това, за което съм нает.

Подходихме по доста елементарен метод. С момчетата си говорихме, че целият този труд, пот и сълзи би трябвало да си костват. Ние сме най-хубави да вършим футбол. Без значение на кое място се намира тимът. Ние даваме всичко, на което сме способни. Но в тази обставновка моята работа се обезценява и трудът на момчетата също

Видяхме, че не отстъпваме на тима на Левски, макар че те разполагат с добра селекция и треньор номер едно. Видяхте, че се борихме до последно и играхме със самочувствие. Целият стадион заслужаваше добър футбол и ние го предложихме. Публиката не знае с какви демони се борят футболистите.

Винаги съм показвал почитание към съдиите, не е моя работа да ги разясня. Хубчев има усложнение с дишането. Доколкото разбрах е получил удар в ребрата. Веднага изпратихме човек с него в болничното заведение.

Благодаря за поддръжката на почитателите, които изпълниха стадиона. Не знам дали ще мога и ще имам силите да стимулирам и упражнявам тези футболисти да излязат на терена да правят работата, за която са наети. Знам, че съм непознат човек за града, само че съм тук да давам най-хубавото от себе си. На база моя потенциал давам всичко допустимо ", съобщи Янев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР