Старши комисар Петър Тодоров, който в момента ръководи пловдивската полиция,

...
Старши комисар Петър Тодоров, който в момента ръководи пловдивската полиция,
Коментари Харесай

Заради битката с криминалния вот: Почетен медал за шефа на О...

Старши комисар Петър Тодоров, който сега управлява пловдивската полиция, бе награден с " Почетен орден на Министерство на вътрешните работи " от служебния вътрешен министър. Причината е намаляването до най-малко на кринималния избор по време на изборите.

Наградени са още четирима шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи - във Варна, Враца, Кърджали и Хасково.



" Днес, с най-голямо наслаждение, давам награда сътрудници, потвърдили своя професионализъм и разпоредителност, добра организация и управление при извършената огромна полицейска интервенция на територията на страната за попречване на закононарушения, свързани с пазаруването на гласове и дискредитиране на изборния развой. Виждаме нашите старания за провеждането на почтени и транспарантни избори и за понижаване до най-малко на престъпния избор. Считам, че би трябвало да имаме самочувствието за инвестиции от Министерство на вътрешните работи принос в това да понижим този избор и в най-голяма степен българските гласоподаватели да дадат своя глас за партиите и обединенията, които считат, че ще решат техните проблеми ", съобщи министър Бойко Рашков.



На късата гала той благодари сърдечно на наградените полицейски шефове за осъщественото управление на чиновниците по места и основаните условия при напълно съблюдаване на законоустановените правила да бъдат осъществени комплекс от действия, свързани със събирането, обработването и инспекциите на получени сигнали, профилактика на лица от престъпния контингент, занимаващи се с търговия на гласове.

Ст. комисар Атанас Михов, шеф на ОДМВР-Варна е отличен с „ Почетен знак на МВР-II степен ", а ст. комисар Венцислав Кирчев – ВПД шеф на ОДМВР-Хасково бе награден с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи – III степен “

„ Почетен орден на Министерство на вътрешните работи “ получиха ст. комисар Петър Тодоров – ВПД шеф на ОДМВР-Пловдив, ст. комисар Щерю Милчев – шеф на ОДМВР-Кърджали, и ст. комисар Цветко Нинов – шеф на ОДМВР-Враца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР