Старши комисар Дончо Манов поема ръководството на ОДМВР-Ловеч. Със заповед на

...
Старши комисар Дончо Манов поема ръководството на ОДМВР-Ловеч.
Със заповед на
Коментари Харесай

Старши комисар Дончо Манов застава начело на ОДМВР-Ловеч

Старши комисар Дончо Манов поема управлението на ОДМВР-Ловеч .

Със заповед на министъра на вътрешните работи от през вчерашния ден Манов е краткотрайно преназначен на служба Директор на ОДМВР-Ловеч, със характерно название „ старши комисар “ . Той беше показан пред управителния състав на регионалната дирекция от зам.-министъра на Министерство на вътрешните работи Христо Стефанов.

Дончо Русев Манов е роден през 1975 година в Ловеч . Средно обучение е приключил в родния си град, а висше в Технически университет-Габрово и в СА „ Димитър Апостолов Ценов “ в Свищов, компетентност „ Финансов мениджмънт “.

Преминал е през профилирани курсове към Международна правоприлагаща академия – ILEA – през 2009 година в Будапеща – Унгария.

Работа в системата на Министерство на вътрешните работи стартира през януари 2000 година като младши шпионин в бранш „ Криминална полиция “ в РУ-Ловеч, а от 2005 год. до 2021 год. работи в бранш „ Борба с проведената престъпност “. В интервала от 10 март до 2 юли 2021 година е ВПД шеф на ОДМВР-Ловеч, след което е траял кариерното си развиване в бранш „ Борба с проведената престъпност “.

Старши комисар Дончо Манов е фамилен , с две деца .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР