Старши дипломатите от американското посолство в Москва бяха привикани в

...
Старши дипломатите от американското посолство в Москва бяха привикани в
Коментари Харесай

`Американски дипломати в Москва привикани в МВнР заради изказвания на Джейк Съливан

Старши дипломатите от американското посолство в Москва бяха привикани в съветското министерство на външните работи, с цел да им бъде деклариран съдбоносен митинг по отношение на изказвания на Джейк Съливан, съветник по националната сигурност на Съединените щати.

В публично известие на министерството се твърди, че изявленията на Джейк Съливан са неприемливи и че той “фактически утвърждава ударите на въоръжените формирования на режима в Киев по съветска територия, в това число Република Крим и Белгородска област ”.

В изявление за СNN Съливан съобщи, че Украйна има право да нанася удари по цели в границите на интернационално приетите си граници, в това число по Крим.

Междувременно губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков съобщи за украински ракетен обстрел, при който е била ранена жена.

През миналата нощ офанзива с дронове е провокирала пожар в жилищна постройка в град Краснодар. “Няма потърпевши хора ”, написа в “Телеграм ” губернаторът Вениамин Кодратиев.

А управляващите в Ростовска област оповестиха, че противовъздушната защита е свалила украинска ракета в региона на град Морозовск, на към 200 км от Луганск.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР