Старостта е страшна за мнозина, особено сега, когато има много

...
Старостта е страшна за мнозина, особено сега, когато има много
Коментари Харесай

Звезди, които станаха много по-красиви

Старостта е страшна за мнозина, изключително в този момент, когато има доста приложения с филтри за стареене.

Така ще стигнете до съвременен флаш моб, остарявате си селфи и по-късно страдате от кошмари, спомняйки си всички тези бръчки, втора или трета брадичка, сива коса и подути клепачи, които сякаш би трябвало да се появят на лицето ви след 30-40 години.

Направихме селекция от звезди, които са доста грозни. И тогава те си помислиха: в действителност ли в света на шоубизнеса няма известни персони, които даже са изправени пред напреднала възраст? И имаше такива!

В днешната ни селекция – 5 звезди, които станаха доста по-красиви с времето. Ако единствено щяхме да погледнем и през нашите 50-60 години.

Мерил Стрийп, 70

 

Тя в никакъв случай не може да бъде объркана с характерен пенсионер.

 Мерил Стрийп беше необикновено красива в младостта си. Но в преклонна възраст тя наподобява доста почтено

Никол Кидман, 52 години

 

Тази холивудска дива към момента е надалеч от пенсионерката. Но не на вятъра включихме в нашата селекция. Вижте какъв брой необикновено наподобява. Много млади девойки не са подобаващи за ходила.

 С годините Никол Кидман става единствено по-красива. Съгласен ли сте?

Дженифър Анистън, 50

Красавицата Джен е добра на всяка възраст: и на 20, и на 50. Сега наподобява по този начин, че даже млади момчета си падат за нея. Стилни облекла, предпазлив грим, обичаен жанр, който тя не трансформира от десетилетия.

И е малко евентуално в пластичната хирургия. От фотосите можете да видите, че лицето на Дженифър не се е трансформирало.

Джулиана Мур, 58 години

Актрисата не се пробва да скрие възрастта си. Тя не се млади, избира избрани функции за себе си, не се занимава с мода и приема с всички достолепия всички промени, свързани с възрастта. И, по дяволите, това в действителност й подхожда.

В младостта си Джулиан Мур беше огнено момиче. Но в навечерието на 60-годишнината тя наподобява доста добре.

Шарън Стоун, 61

Много хора помнят актрисата от именития кадър от кино лентата “Основен инстинкт ”. Тогава тя беше на 34 години и след този филм Шарън Стоун мигновено стана известна. Но в случай че погледнете фотосите й през днешния ден, незабавно излиза наяве: да смущава мъжете и да печели сърца – това е нейното вродено. Красота, с една дума!

Трудно е да назовем актрисата пенсионер, нали?

Хареса ли ви нашата селекция? Харесайте ни, с цел да разберете! И осъзнаха, че са го създали с добра причина.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР