Старите хора казват: „Не е важно на колко години си.

...
Старите хора казват: „Не е важно на колко години си.
Коментари Харесай

Те сякаш не остаряват и на 40 пак изглеждат като 17-годишни

Старите хора споделят: „ Не е значимо на какъв брой години си. Важно е на какъв брой се чувстваш “. Едно тайванско семейство наподобява е живото удостоверение на тази сентенция.

Съдейки по външността ѝ, човек би споделил, че Люр, която в интериорен дизайнер и фешън блогър, е на не повече от 17 или 18 години, само че съгласно документите ѝ за идентичност тя към този момент е на 42 година

Съвсем същото се отнася и до 63-годишната майка на Люр и двете ѝ сестри — 36-годишната Шарън и 40-годишната Файфай, които наподобяват два пъти по-млади от действителната си възраст.

 Именно поради младежкия си тип, сестрите имат стотици хиляди почитатели в обществените мрежи и са привлекли вниманието освен на локалните медии, само че и на тези оттатък океана.

Жените описват, че тайната на младостта им е извънредно елементарна и няма нищо неизмеримо и свръх естествено в нея.

 В изявление за Daily Mail Файфай споделя, че младежкия тип, с който могат да се похвалят тя и сестрите ѝ е завещан от майка им — някогашна учителка по танци.

„ Когато майка ни беше по-млада тя изглеждаше изумително млада. Сега също наподобява добре и човек мъчно може да ѝ даде повече от 30-35 години “, споделя междинната сестра, която е майка на две девойки — на 10 и на 8 години.

 Файфай непрекъснато споделя фотоси, на които е с дъщерите си и сестрите си във Фейсбук и в китайската обществена мрежа Weibo и доста постоянно хора, които не я познават са комплицирани от това кой е възрастният на фотографията. Тя споделя още, че когато излиза на открито с децата си, хората постоянно я мислят за тяхна сестра, а не за тяхна майка.

 За Люр, тайната на младостта се крие в верния и здравословен метод на живот. Тя и вегетарианка и всяка заран стартира деня си с чаша черно кафе. Тя и сестрите ѝ пият извънредно доста вода, само че в никакъв случай не употребяват сладки и газирани питиета. Хранят се здравословно, като натъртват на пресните зеленчуци.



Най-голямата сестра приема и разнообразни витамини и хранителни добавки, а хидратирането на кожата с крем и нанасянето на слънцезащитен крем в слънчевите дни е просто наложително за нея.

„ Ако кожата ви е задоволително хидратирана, въобще не е нужно да се безпокоите за старостта и бръчките”, споделя тя пред тайванското списание Friday magazine.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР