Стара Загора. В модерен Център за информация и услуги вече

...
Стара Загора. В модерен Център за информация и услуги вече
Коментари Харесай

Община Стара Загора е с изцяло обновен Център за информация и услуги

Стара Загора. В съвременен Център за информация и услуги към този момент се обслужват жителите на община Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . С напълно актуализирана визия и интериор са новоизградените два салона за клиенти- един за чакащи и един за клиенти, които се обслужват сега.

„ Община Стара Загора към този момент има най-модерния център за обслужване на клиенти в България “, изясни секретарят на локалната администрация Делян Иванов.

По време на ремонтните действия са основани условия за налична среда за хората с физически увреждания и стая, предопределена за майки с дребни деца. Изградено е ново гише „ Информация “, където ще се обслужват жители и ще могат да бъдат получавани подготвени документи.

Иванов добави, че до няколко дни ще бъдат осъществени всички довършителни работи по обекта. Предвижда въвеждането на система за задоволеност на клиентите, както и осведомителни табла и безжичен интернет за ползвателите на услуги. Броят на досегашните гишета е непокътнат, само че те са ситуирани по нов метод, който улеснява достъпа на старозагорци до чиновниците.

Предвижда се формалното разкриване на Центъра да бъде при започване на октомври.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР