Стара Загора. Третият безплатен градски тур Стара Загора – Неразказани

...
Стара Загора. Третият безплатен градски тур Стара Загора – Неразказани
Коментари Харесай

Третият безплатен градски тур „Стара Загора – Неразказани истории по правите улици“ Невидимата Августа Траяна... ще се проведе на 17 юли

Стара Загора. Третият безвъзмезден градски тур „ Стара Загора – Неразказани истории по вършиме улици “ – Невидимата Августа Траяна... ще се организира тази събота на 17 юли от 10.00 часа с начална спирка Регионален исторически музей. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

По време на обиколката всички ще се срещнем с паметниците, маркиращи античната Августа Траяна. Екскурзовод на пътешествието в предишното ще бъде Мария Камишева, организатор в отдел „ Антична археология “ на Регионален исторически музей - Стара Загора.

Тя ще ни заведе до южната врата на античния град, гробищна черква и изложба. В рамките на 1.30 часа ще се пренесем в интервала на Античността и вълнуващите и неразказани истории на Стара Загора.

Желаещите да вземат участие в безплатния градски тур би трябвало да се запишат авансово. Това може да стане по най-удобния за Вас метод: на място в Туристически информативен център (бул. “Руски “ № 27), на тел.: 042/ 62 70 98, на email [email protected], на уеб страницата www.visitstarazagora.bg или https://forms.gle/MQgPWoNZkpN37NZ18, както и във Facebook visitstarazagora.bg

Инициативата на Община Стара Загора и Туристически информативен център се реализира благодарение на Регионален исторически музей и Регионална библиотека „ Захарий Княжески “.

Участниците в градския тур получават ваучър за отстъпка в кафе-бар Bacardi и Selva кафе.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР