Стара Загора. Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се

...
Стара Загора. Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се
Коментари Харесай

Стара Загора: Традиционният есенен панаир на ул. „Иван Вазов“ ще започне в края на септември

Стара Загора. Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се организира в интервала от 28 септември 2018 година до 6 октомври 2018 година в това число. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Той ще бъде построен на ул. „ Иван Вазов “ северно от ул. „ Радецки “ до ул. „ Хан Аспарух “, както и в югозападната част на парк „ Загорка “. Обектите за продажба на скара – бира на територията на панаира ще работят от 2 октомври 2018 година до 6 октомври 2018 година в това число.
Заявления за присъединяване в панаира да се одобряват от 8.30 часа на 10 септември 2018 година до 16.30 часа на 20 септември 2018 година в постройката на Административно бюро „ Изток “, ул. “Ангел Кънчев “ №70.
Разрешения за краткотрайно слагане на преместваеми уреди и детайли на градското обзавеждане по време на панаира се издават по реда на постъпването на заявките, до запълване на местата по схемата, одобрена от Главния проектант на Общината и след показване на следните документи:
- заявление за присъединяване по образец;
- уверение за липса на данъчни отговорности по чл.87, ал.6, издадено от Национална агенция за приходите не по-рано от 30 дни от датата на подаване на документите;
- декларация за липса на отговорности към Община Стара Загора към датата на подаване на заявление за участие;
- за производители – уверение от Камарата на занаятчиите;
- за атракционни уреди - документ за генезис на оборудванията, механически паспорти за оборудванията, годишен механически обзор, подписан контракт с лицензирана компания, която прави надзор при всяко изграждане на съоръженията;
- разписка за платена цялостна такса за 9 дни за присъединяване в панаира за декларираната площ по подаденото заявление. Участниците, разполагащи обекти за продажба на скара – бира заплащат цялостната такса за 5 дни за присъединяване в панаира.
За опазването на публичния ред на територията на панаира ще се грижат полицейските чиновници към звено „ Общинска полиция “ и чиновници на звено „ Общинска защита “ при Община Стара Загора.
На територията на панаира е позволено разполагането на атракционни уреди, творби на художествените занаяти, обекти за продажба на захарни произведения, детски играчки и скара и бира.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР