Стара Загора. Светлините на коледната елха в парк Пети октомври“

...
Стара Загора. Светлините на коледната елха в парк Пети октомври“
Коментари Харесай

Стара Загора: Светлините на коледната елха в парк „Пети октомври“ ще бъдат включени на 1 декември

Стара Загора. Светлините на коледната елха в парк „ Пети октомври “ в Стара Загора ще бъдат запалени на 1 декември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Украсеното 12-метрово дърво ще грейне в 18.00 часа. Община Стара Загора провежда за децата театър „ Коледна магия “, който стартира в 17.30 часа. „ Артистите от Държавен куклен спектакъл още веднъж ще се погрижат за празничното въодушевление на децата. На сцената ще бъдат поканени искащи за присъединяване в разнообразни игри. Пред пристигналите на празника артистите ще показват и част от сценичен театър “, сподели шефът на Кукления спектакъл Дарин Петков. В 17.57 часа всички ще извикат на сцената Дядо Коледа и Кметът Живко Тодоров, с цел да възпламенят елхата.
От Община Стара Загора канят всички поданици на града да се включат в Коледната магия, с цел да се сътвори още по-празнична атмосфера.
По апела на кмета Живко Тодоров в 18.00 часа, със запалване светлините на елхата, би трябвало да светне и всяка друга коледна декорация в Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР